ENDÜSTRİYEL MUTFAK VE YEMEK ÜRETİM TESİSLERİNDE YAĞ, DUMAN VE KOKU ÇÖZÜMLERİ
Türkiye’nin hızla büyüyen sektörlerinden biri olan yiyecek ve içecek sektörünün büyük restoranlardan küçük büfelere kadar hemen hemen şehrin her noktasında varlıklarını arttırmaktadır. Genellikle binaların giriş katlarında varlık gösteren bu tarz işletmelerin en büyük sorunlarından birisi, havalandırma sorunudur. Özellikle menülerinde ızgara çeşitlerini bulunduran işletmelerin, gerek bulundukları çevrede ki komşularıyla, gerekse müşterileriyle yaşadıkları sorunların başlıca sebeplerinden birisi; istenmeyen kokular ve duman sorunudur. Elektrostatik filtre kullanmayan işletmeler, bacalı davlumbazlar yardımıyla restoranın içinde ki pis havayı belli ölçülerde temizleyebilseler de bunu tam olarak başaramazlar. Ancak elektrostatik filtreler sayesinde bütün bu sorunları çözmek çok kolaylaşmıştır. İşletmenizin kapasitesine göre, mühendislerimizin belirlediği ölçülerde bir elektrostatik filtre uygulamasına geçildikten sonra işletmenizde ki istenemeyen yağ, koku ve duman sorunlarından %99 oranında kurtulmuş olursunuz. Elektrostatik filtreler, üretimin yapıldığı mekanlarda ortaya çıkan duman, yağ ve kokuları motor gücü ile içerisine çekip, içerisinde elektrik yükleyerek iyonize hale getirir. Bu işlem diğer bacalı sistemler gibi istenmeyen havayı ortamdan çekip, dışarı atmamaktadır. %99 oranında temizleyip, tekrar ortama geri kazandırmaktadır. İşletmenizin havalandırma sistemlerini, elektrostatik filtrelerle değiştirerek sadece işletmeniz için değil, hepimizin ortak evi olan Dünya’mız içinde katma değer üretmiş olacaksınız.
ZİYARETÇİ YORUMLARI
BİR YORUM YAZIN